Tornar a la pŕgina inicial de la Penya BTT 5+1

ALBUM DE FOTOS D'EN JOSEP NAVARRO

(Els companys de la Penya 5+1 li dediquem aquest àlbum per recordar-li que deixi de fumar i s'animi a acompanyar-nos en les nostres excursions dels dissabtes)

Cliqueu sobre les fotos per veure-les més grants

Any 1968, carrera de Festa Major de Ripollet, el Josep Navarro va guanyar davant dels seus companys d'equip Augusto Duran i Lluís Dordal.

Equip Moia-Geniol de juvenils de l'any 1967.

D'esquerra a dreta Javier Juan Bescos, Jose Navarro Oto, Juan Nuñez Benlloch i Augusto Duran Ala

Equip Moia-Geniol de juvenils de l'any 1967. D'esquerra a dreta Santiago Segú, Augusto Duran Ala, Jose Navarro Oto i ............, al mig veien el preparador y xofer Mariano

Equip Moia-Geniol de juvenils de l'any 1967. D'esquerra a dreta Javier Juan Bescos, Joan Nuñez Benlloch, Jorge Ferrer, Jose Navarro Oto, Santiago Segú i ..., veiem també a la dreta el Sr. Clara de Moia.

Any 196?, excursió de la Penya Ciclista Poblenou (Foto al alt de l'Ordal). Entre altres podem veure el Camacho, Tomas Rodriguez, Juan Nuñez, Jose Luis Calleja, Jaume Cañis, Josep Maria Casanovas, Josep Navarro, Jose Ribera, Jese A. Martinez, Carlos Gomez,, Joaquin Rabinad.

Any 1970 ..?Prova social de la Penya Ciclista Poblenou a la Conreria. (Contra rellotge en pujada).D'esquerra a dreta Josep Navarro, Lluís Dordal i Jaume Cañis

Any 196? .....Prova social de la Penya Ciclista Poblenou, veiem entre altres al President Francisco Panisello Cugat.

El Josep Navarro recollint uns dels molts trofeus que va guanyar en la seva època de ciclista juvenil defensant els colors de l'equip Moia-Geniol

27 d'octubre de 1968, en Josep Navarro i en Jorge Ferrer, a l'entrega de premis de la carrera que es va celebrar a........Cliqueu aquí per veure la crònica

Josep has de donar-me més informació d'aquesta foto

Any 1968 carrera al poble d'Ullastrell, veiem al Josep Navarro guanyador de juvenils i al Jaime Huelamo i al Damaso Torres guanyadors de la categoria d'aficionats.

Carrera de las 38 copas celebrada a a Sabadell. Veiem al recentment dessaparagut Joaquin Sabate al palco d'honor entregant-li un trofeu al guanyador Josep Navarro.

Prova social de la Penya Ciclista Poblenou de l'any 196?.

Veiem en Jose Ribera Canela, Manel Périz Corominas, Jose Navarro Oto i Pedro Caballero Abello.

En Josep Navarro, en Jose Ribera i el Joaquim Rabinad pujant l'alt de l'Ordal.

Equip ciclista dels Almogavers (corredors que feien la "Mili"). D'esquerra a dreta veiem al Jorge Ferrer, el Josep Navarro, el preparador Naya, el Plaza y assegut el Hernandez.

1