Tornar a la pàgina inicial de la Penya BTT 5+1

 

Som sis amics, antics veïns del barri del Poblenou de Barcelona, aficionats a la bicicleta des que érem joves i sortíem d'excursió amb la Penya Ciclista Poblenou.

Després de 25 anys sense sortir en bicicleta, el setembre de l'any 2001 ens vam tornat a trobar i des de llavors fem sortides quasi cada dissabte en mountain-bike (BTT) pels voltants de Barcelona i les comarques pròperes.

Ens hem bateixat "la Penya 5+1" perquè, dels sis amics, només cinc sortim amb bicicleta i el sisé ens acompanya algun dissabte a l’hora de l'esmorzar.

Inicialment el motiu de les nostres sortides era fer una mica d'esport i recordar els vells temps, després vam descobrir la fantàstica gastronomia de les cases de pagès i les fondes de poble. Gràcies a la càmara digital hem anat inmortalitzant les nostres sortides i els llocs visitats de la geografia catalana, la majoría dels quals no coneixíem.

Després de quatre anys de sortides i de fer un grapat de fotografíes d'ermites, masies i casas de pagès, hem considerat que podriem agrupar-les per municipis i comarques i dedicar-hi una pàgina web (en construcció). Moltes de les masies estan ja en runes i n'hi d'altres que no en sabem el nom, però creiem que es interessant donar-les a conèixer.

 

Els integrants i fundadors de la Penya BTT 5+1, d'esquerra a dreta.

Lluís Dordal Llansana "La Guineu del Clot"

Josep Maria Casanovas Malla "El Play Immòbil"

Joaquim Rabinad Santamaria "L'Esquirol Volador "

Ramon Priu Lafuente "El Ratpenat de Corbera"

Manel Pèriz Corominas "L'Ós de la Pradera"

 

El sisè component de la Penya BTT 5+1 és en Josep Navarro Oto, com podeu comprovar és l'únic que no va disfressat.

Com que sovint ve també als esmorzars li hem dedicat una pàgina amb part del seu historial com a ciclista.

 

 

 

1 1 1